Mijn proeftraining bij David Lloyd!

david lloyd proef erikWeet je nog? Dat ik samen met mijn zusje naar Buiten Adem Sportfestival ben geweest en dat we daar aan allerlei verschillende soorten sporten mee hadden gedaan. Nu had ik me bij David Lloyd ook ingeschreven voor een proeftraining aangezien ik de HIIT training lekker zwaar vond en wel benieuwd was naar verdere trainingen bij hen. Oh en verder kwam het me wel mooi uit om mijn core bij te houden voor de komende weken. Nou dit heb ik geweten… De grit strength training! Je traint 30 minuten voluit met een lichte bar met twee keer 5kg aan gewicht en nog een los gewicht van 5kg. Lachen, eigenlijk nog nooit meer dan deadlifts gedaan met een zware bar en gewicht. Maar nu mag je in deze training ook nog eens op tempo dat ding omhoog liften en allerlei andere oefeningen doen zoals squats, lunges en plyometrische oefeningen. Ik voelde op een gegeven moment mijn armen niet echt meer en burpies waren ineens veel zwaarder. Instructeur Erik was ook telkens goed op tijd met zijn aanwijzingen. I liked it!! Wist je trouwens dat David Lloyd echt superveel in huis heeft: een zwembad, sauna, stoombad, tennisbanen, squashbanen, fitnessruimte, bootcamp, hardlooplessen, spinning, yoga, bodybalance, krachtparcours en vast nog veel meer. Dankjewel Kim voor je introductie en uitleg. Ik heb me vermaakt en mijn ogen uitgekeken! Ik mag na de marathon hopelijk nog een keertje langs komen!

david lloyd proef kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>