Een beetje over mij…

Dagmar

Hi, ik ben Dagmar: ‘Sports enthusiast, health minded en loving life! Kijkend naar mogelijkheden en jeetje wat is er toch veel nog te beleven. Beetje gedreven dus ook.

De laatste jaren ben ik meer en meer geïnteresseerd geraakt in gezondheid en heb een globaal beeld gekregen over de invloed van beweging, voeding en mental health. Ikzelf mag hierbij van geluk spreken dagelijks met gezondheid bezig te kunnen zijn: ik werk namelijk binnen de revalidatiezorg, waarin ik mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar gezondheid. Zo leuk!

Ikzelf sport graag en ook best gevarieerd: krachttraining, hockey, hardlopen en vast nog meer. Wat ik de laatste jaren wel merk is dat: ‘I love to run’. Daarom sta ik nu op het punt om een eigen avontuur aan te gaan: het rennen van mijn eerste hele marathon! Dit jaar is het aangaan van uitdagingen een duidelijk thema is geworden, waaronder de nieuwjaarsduik, voor het eerst sinds jaren skiën en de Viking run van 19 km door de modder over obstakels heen… Goed, dit heeft er ook toe geleid tot het besef nu redelijk fit te zijn dus waarom niet de marathon dit jaar rennen… Vind het best spannend!

Wat ik echter wil is dit zo gezond mogelijk doen en daarbij te gaan kijken wat het beste is op het gebied van voeding, training, ontspanning en wat er dan ook op mijn pad komt. In dit avontuur wil ik jullie graag meenemen tot aan de dag van de marathon: 18 oktober! Het zal namelijk de TCS Amsterdam Marathon zijn.

De reden waarom ik een marathon wil gaan lopen en andere nieuwe ervaringen opzoek ligt aan mijn wens om het leven ten volle te leven! Ik heb in mijn familie helaas mogen ervaren dat leven niet vanzelfsprekend is en ook te vroeg voorbij kan zijn. Ter nagedachtenis van mijn broer wil ik ook een bijdrage leveren aan mijn eigen maar ook andermans levensgeluk. Vandaar deze blog, mijn werkzaamheden, maar ook dat ik samen met mijn familie de Brian Robert Foundation heb opgezet.

Ik ben vastberaden om de marathon zo gezond mogelijk te rennen en daarnaast ook om sponsoring voor de Brian Robert Foundation te krijgen. Mocht je hierin ook een bijdrage willen leveren, wees welkom om een donatie te plaatsen op rekeningnummer NL80 INGB 0006 2332 55. Mocht je andere ideeën hebben, mail me dan even ik hoor ze graag! Kijk ook even naar onze missie op www.brianrobertfoundation.nl. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>