Weekverslag 19

Deze week heb ik werkelijk tegen mijn zusje gezegd ‘Ik ben er klaar mee’. Zij, heel lief, reageerde als volgt: ‘Je bedoelt je bent er klaar voor!’. Uhm, ja nou nee. Misschien een beetje van beide. Ik ben nu zo dichtbij… Ik heb al mijn zware trainingen gedaan… Ik heb mijn voeding op orde… Ik doe wat ik kan… Ik kan het bijna proeven. Nog maar twee weken. Aaargh… Al die energie… En eigenlijk merk ik nu echt moeite met het behouden van mijn geduld en het nog genieten van het moment. Niet dat ik niet ga rennen, heb deze week 6 keer (ingehouden) mogen sporten. Wel dat ik afgeleid raak door het einddoel en hierdoor meer result happy ben dan journey happy… Ik wil journey happy zijn! Nog 2 hele weken om te genieten! Het was dus deze week tijd om weer even in mijn lijf te komen. Ik werd weer geïnspireerd door woorden van anderen, zoals die van lama Matthieu Ricard (*gasp!! zo cool!!). Nu niet via TED.com, maar live tijdens het Ciran congres op 1 oktober! Toevallig toch dat dit nu precies op het juiste moment op mijn pad komt… Hij vertelde over compassie meditatie en hoe dit je veerkracht versterkt (zoek hem op! onder andere expert op empathie en compassie!). Het werd voor mij aldus tijd om compassie meditatie uit te voeren. Meer specifiek te mediteren op liefde, vriendelijkheid en warm-hartigheid. Ik heb in het weekend genoten van rust, meditatie en rennen. Het ging me toch relaxed! Ook merkte ik dat ik de behoefte had om met anderen te zijn en te rennen met anderen. Even uit mijn hoofd en gesprekken voeren over van alles. Zo blij met mijn vader en zijn hulp tijdens mijn avontuur! En blij met mijn bestuursmeiden voor de inzichten van deze week. Thanks guys! Trouwens ook leuk om naar mijn teamgenoten te kijken bij hockey. En hoewel dit misschien niet het weekend was wat ik voor ogen had. Ik ben dankbaar!

Ok, wat ik deze week heb gedaan. Op maandag gritt training bij David Lloyd. Ik had me toch tot en met donderdag spierpijn in mijn armen gehad… Aldus, goede training en blij dat mijn benen prima mee konden!! Power! Op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag hardgelopen. Aanzienlijk minder kilometers dan eerder. Het taperen is begonnen. Ik heb respectievelijk 8, 8, 6, 13 en 10 kilometer gerend.

29 september 30 september 2 oktober 3 oktober 4 oktober ciran congres matthieu ricard hockey kijken 4 oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>