Weekverslag 15

Een week vol met rennen!! Ik had alleen wat meer aandacht mogen besteden aan rust voor mijn lange afstand. Eigenlijk wat ik vorige week al had aangegeven in weekverslag 14… Note to self: ik mag meer naar mezelf luisteren :).

Mijn lange afstand ging aldus niet heel lekker helaas. Dit lag ook aan een nieuwe drankbelt die continu aan het verschuiven was. Zo irritant, zeker als je al aan het sukkelen bent!! Ik heb dus vandaar ook meteen even geïnformeerd over een running bag en deze gepast om erachter te komen of dat wel echt goed vast zit. Weet je wat de verkoper tegen mij zei toen ik vroeg of hij hem ook gebruikte??? ‘Tja, ik heb iemand die met mij meefietst voor de marathon’. We schoten allebei in de lach. Was leuk! Ik ben erg benieuwd hoe ik de tas ga vinden, hij is namelijk wel besteld! Oeh, toys!! Goed om nog even terug komen op mijn redenatie om die lange afstand wel deze week te willen rennen: mijn idee was de training van 32 km van vorige week in te halen. Je weet, vorige week was ik druk met andere trainingen waardoor het niet mogelijk was. Om het deze week alweer op te pakken was alleen niet heel erg slim en zorgde dat ik met moeite een 31 km afstand heb gelopen. Ik had die trainingen van vorige week gewoon als een lange afstand mee had mogen tellen… Leermoment voor mij is dus om coulant te zijn met trainingen. Je hebt nog 6 weken te gaan, waarbij een maand nog om op te bouwen. I’ll be fine!! Het weekend was dus verder gericht op ontspannen en rustig rennen, oefeningen doen en fun met oud bestuursmeiden. Bij dit laatste hebben we wel een uur of 3-4 in de stad rondgelopen… Jaja, moordspel! Was lachen!

Goed, wat ik heb gedaan deze week: dinsdag 8 km (4:55 min de km), donderdag 10 km (5:55 min de km), vrijdag 31 km (hebben we het niet over) en zaterdag 6 km (rond de 6 min de km) met een lichte ab workout erna. Dit laatste was 3 keer 20 herhalingen met sit-ups, crunches, leg raises en schuine buikspieren met bal naast een plank van een minuut. Ik wil dus deze week meer tussen de 5:30 en 5:40 km zitten per kilometer. Ben benieuwd!

1 sept 3 sept 4 sept 5 sept moordspel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *