Buiten Adem Sportfestival!

bas roosterEn buiten adem komen is dan ook zeker gelukt op deze mooie zonnige dag, verscheidene malen! Een half uur per les, waarin je telkens voluit probeert te gaan en zo ook aangemoedigd wordt door de instructeurs. Je beseft je krachtiger te zijn dan dat je dacht. Kijk, daar hou ik nou van! Het zit namelijk in mijn ogen all in the mind, maar door te ervaren kun je dat stukje perspectief nog iets groter maken en steeds meer mogelijkheden zien. Trouwens, ik heb nog nooit zoveel krachtige chicks bij elkaar gezien. Heren… jullie blijven wel erg achter als dit representatief is. Bas sister

Anyhoe, ook het mogen proeven van al die verschillende sporten op 1 dag took my breath away! Als een soort kid in the candy shop liep ik daar samen met mijn tweelingzusje. ‘Oeh wat is daar… en daar… en daar?!”. Van Power Lifting tot iemand die bizarre stunts doet op een slackline. Verder ook de hele dag begeleid door fijne beats op de mainstage. Samen met mijn zusje ben ik meer de aanwezige groepslessen gaan volgen. Vijf verschillende lessen maar liefst!

bas BRNBRN: Lachen! Moves met hele lichte gewichtjes waarin grid zit in je handen. Het was een fijne mix tussen tussen power en ritme. Je gaat vanzelf lachen. Vooral om jezelf, omdat je soms totaal de verkeerde kant op gaat ;). Vooral als er meer dan 3 combinaties zijn in een oefening… ach. Wat we vooral geleerd hebben: je kunt zoveel meer intensiteit halen door het toepassen van ‘push and pull’ bij een armbeweging. Even wat meer kracht aanbrengen. Misschien ook leuk om thuis met lichte dumbells te doen. www.xcoreworkout.com/nl/brn-workouts.html

bas hiit guysHigh Intensity Impact Training: Holy mack. Ik heb genoeg crossfit/bootcamp/powerachtige trainingen gehad afgelopen jaar, maarreh ik moest wel weer even slikken bij deze training. Wat namelijk nieuw voor mij was: een kikkersprong vooruit, daarna naar achteren shuffelen en een sprong op. Mooi plyometrisch! Ook die 180graden draai sprong is cool en heeft duidelijke impact. Oh en ook zo leuk waren de trainers die met een grote smile de meest zware trainingen voordoen, Ali en Dennis, loved it! www.davidlloyd.nl bas hiit

bas xcore 2XCORE: Ook weer trainers die lekker motiverend zijn met duimpjes omhoog en wel echt letten op veilige uitvoering, fijn! Wat zo leuk is aan de XCORE training zijn voornamelijk de attributen: een soort van staven met grid erin. Wanneer je deze heen en weer krijgt dan weet je dat je de volledige intensiteit eruit haalt. Over intensiteit, die spieren ook bovenin je buik kun je laten branden hiermee! Bovenal fun om te doen en lekker dynamische bewegen. www.xcoreworkout.com

bas bootcampBootcamp: Parcours rennen! Altijd lachen en van vandaag de eerste training met een competitief element met elkaar, waardoor je net dat kleine beetje extra geeft! (Let wel, dit is al de vierde training van vandaag en tja you can only push so far on your own). Volgens mij hadden we ook een mooie tijd neergezet. Die partnertrainingen tijdens een bootcamp zijn ook altijd lachen, over armen en benen springen of knieëntikkertje in squat houding. Spelen en trainen tegelijk, wat wil je nog meer! www.healthclubopenair.com

bas jumping 2Jumping fitness: Wat een groot feest! Dit is de training waarin we het meeste hebben mogen lachen. Waarom? Het lijkt gewoon bizar veel op dansen en tja… elke vorm van hakken levert altijd positieve associaties met vroeger op. Je zweet eigenlijk bijzonder veel, maar ondertussen voel je je licht aangezien je van de grond bent. Fun! www.jumping-fitness.nl bas jumping fitness

Wat een dag. Goed georganiseerd en eigenlijk niets meer dan lof. We hebben lol gehad, super mogen trainen en heerlijk gegeten. Ook nog een goodie bag gekregen na afloop! Hoop dat meer mensen deze ervaring ook mogen meemaken volgend jaar. Wij zijn er in ieder geval weer bij. Tot dan!

bas eten bas goody bag bas relaxen

 

 

2 gedachten over “Buiten Adem Sportfestival!”

    1. Ha, bedankt!! De spierpijn viel gelukkig mee, na een dag of twee… lol. Maar ik ga zeker nog een keertje met jullie mee trainen. Hoeveel plek heb je, want misschien willen een aantal hockeyteamgenoten aankomende maandag ook mee doen. Ik weet niet of je daar voor open staat en/of er ruimte voor is. Mogelijk tot snel en succes met je trainingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>