Weekverslag 13

De ene dag loop je in je sporttop te rennen, terwijl een paar dagen ervoor lange mouwen niet perse overbodig waren… Deze week was dus erg wisselvallig qua weer. Ik heb wel gemerkt dat dit enigszins impact had, zoals een lijf die spieren wat meer spant en uiteindelijk zo’n licht zeurende hoofdpijn (aantal dagen lang…). Jammer… Gelukkig niets wat een mooie run en genoeg ontspanning niet kan verhelpen. Bijvoorbeeld de locale green food cafe opzoeken 🙂 Daarbij had ik ook het geluk dat er niet teveel gepland stond deze week.

Verder ook weer een persoonlijk triomf: de 30 kilometer gelopen!! Nieuwe gameplan: met mijn nieuwe playlist rennen, het middenstuk van de run met gezelschap en aan het einde heerlijk verzorgd te worden door familie. Loved it en werkt super! Mijn lijf heeft die 30 kilometer trouwens wel gemerkt: onderrug die een optater heeft gekregen en knieën die het precies genoeg vonden. Ach, dat is nu precies waarvoor ik train. Mijn lijf sterker te maken. Ook sta ik wel achter de mentale voorbereiding van de 42 km door lange stukken van tevoren te rennen. Even wat meer zekerheid in het weten dat het best mogelijk is. Het is trouwens wel een hele dagbesteding hoor dat rennen. Neem nou zondag: Om half 8 op om goed te ontbijten. Vervolgens lekker laten zakken, voorbereiden met bijvoorbeeld flesjes te vullen, meditatie en daarna starten net iets na 9 uur. In de ochtend is het trouwens best rustig. Zo ook weinig mensen aan het rennen, wel veel wielrenners trouwens… Daarna de mooiste routes langs water, bos en dorpen voor 3 uur lang. Herstellen voor een uurtje en bijladen aan voeding, aangezien je 19 honderd en 33 calorieën (?!!!) bent kwijtgeraakt… Vond het erg veel. Dus uiteindelijk hersteld, gedoucht en klaar voor iets nieuws: 2 uur ’s middags. Ach. I love it anyways. Dank voor de steun van deze week allemaal en het sporten met mij!

Goed, wat ik heb gedaan deze week: 2 keer 6 kilometer gerend, 1 keer viking training (zie plaatje), 1 keer 14 kilometer en een rondje van 30 kilometer.

18 augustus 21 augustus 22 augustus 23 augustus views lekker viking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *